Dapat frame lah..haha

Alhamdulillah. Tetiba dapat frame. Sebenarnya haritu Najmi dah ada whatsapp minta gambar. Haha

Walaupun 2nd Runner Up. Allah bagi juga aku rasa dapat benda ni. Maybe Allah dengar time aku cerita kat Dia bila pergi rumah leader tengok frame dia banyakkk 😀

takaful

**Buat muka tak malu upload award kecik. :-p Harapnya ada yang lebih besar haha

Pesan mentor saya,
“Nak Berjaya, Kena Belajar Jadi Juara”

 

Deep. Sentap. Hehe

Apa-pun yang kita buat, yang penting niat di awal setiap pekerjaan. Pesan sahabat, sentiasa tajdid niat dalam pekerjaan. (pesanan khas untuk diri sendiri) 

AdnienNasir,
Alhamdulillah Ala Kulli Hal 🙂

Advertisements