Peluang Kerjaya 2017

Assalamualaikum

Pelbagai ikhtiar Ketua/Penolong keluarga nak bantu keluarga dari segi ekonomi. Ada ke sesiapa lagi nak bantu pendapatan keluarga dengan cuba “Perniagaan Takaful” ?
.
.
Ya, Perniagaan Takaful. Kami boleh bagi anda cara untuk cuba kerjaya ni dalam masa 2 BULAN. Tak perlu berselindung atau terasa ditipu rupanya pergi taklimat Kerjaya Takaful. Just PM me okay! 😉
.
.
Sebab ramai sangat berkongsi masalah ekonomi keluarga, takut² nak buat biz, takut² nak cuba itu ini, memikirkan masa hadapan, stress dengan kerja punch card, kerja xde slip gaji.. CikNin pun malas dah nak berselindung, so sesape kekawan nak cuba industri ni boleh direct PM atau whatsapp saya ya, =)
.
.
.
Syarat PM:

🌼 Solat 5 waktu
🌼 21 Tahun keatas
🌼 Minima SPM
🌼 Ada sebab tersendiri
🌼 Ada keinginan/berani mencuba wpun takut

 

Terima Kasih ,

Siti Nor Adnien
013 – 634 0862
Exec. Consultant
Zurich Takaful (M) BHD

Buat “Takaful/Insurance” Loan Kereta.

Assalamualaikum w.b.t

Pernah tak you all beli kereta dan di offer “Perlindungun Insurans” untuk loan kereta.

Terus fikir takpela suami aku dah ada insurans/takaful. Asalkan kalau dia meninggal, dah tak payah fikir pasal nak bayar rumah, kereta bagai. Kereta tu pun auto aku anak² boleh guna..FREE

Dijadikan cerita, suami meninggal sebab sakit radang paru². Rupanya insuran ambil kat bank masa buat loan, cover kematian akibat KEMALANGAN sahaja.

Nak tak nak, kereta yang bayaran RM 1,500 sebulan terpaksa ditanggung isteri. 6 bulan sekali renew roadtax. Baki hutang 6 TAHUN..

Takaful Hayat pun arwah tak nak ambil sebab kerja gomen. Anak² masih kecil tak tahu apa² dan isteri terpaksa bekerja 2x dari sebelumnya..

Tak salah untuk yakin, tapi jangan terlalu yakin everything gonna be smooth kalau belum bukak polisi dan baca apa perlindungan yang dapat sebenarnya.

Sementara masih sempat, sape nak baiki perlindungan yang ada?

Call/whatsapp
013-634 0862
Adnien Nasir
Executive Consultant
Zurich Takaful (M) Bhd

Risiko “KEHILANGAN GAJI BERTERUSAN”

Risiko risiko yang akan sebabkan seseorang itu KEHILANGAN GAJI BERTERUSAN

1) Meninggal dunia awal sebelum bersara
2) Hilang upaya kekal & keseluruhan
3) Sakit kritikal yang berpanjangan (3-4 tahun)
4) Ditahan wad hospital untuk tempoh lama
5) Kehilangan anggota badan akibat kemalangan (jika ada risiko kemalangan tinggi)

Kalau ejen kasi Pelan Takaful basic coverage saja tapi sebut Income Replacement, tu pelan tak lengkap dan tak seimbang

Rujuk penasihat Takaful yang terlatih