Peluang Kerjaya 2017

Assalamualaikum

Pelbagai ikhtiar Ketua/Penolong keluarga nak bantu keluarga dari segi ekonomi. Ada ke sesiapa lagi nak bantu pendapatan keluarga dengan cuba “Perniagaan Takaful” ?
.
.
Ya, Perniagaan Takaful. Kami boleh bagi anda cara untuk cuba kerjaya ni dalam masa 2 BULAN. Tak perlu berselindung atau terasa ditipu rupanya pergi taklimat Kerjaya Takaful. Just PM me okay! 😉
.
.
Sebab ramai sangat berkongsi masalah ekonomi keluarga, takut² nak buat biz, takut² nak cuba itu ini, memikirkan masa hadapan, stress dengan kerja punch card, kerja xde slip gaji.. CikNin pun malas dah nak berselindung, so sesape kekawan nak cuba industri ni boleh direct PM atau whatsapp saya ya, =)
.
.
.
Syarat PM:

🌼 Solat 5 waktu
🌼 21 Tahun keatas
🌼 Minima SPM
🌼 Ada sebab tersendiri
🌼 Ada keinginan/berani mencuba wpun takut

 

Terima Kasih ,

Siti Nor Adnien
013 – 634 0862
Exec. Consultant
Zurich Takaful (M) BHD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s